Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Heels & Confidence by Elena Gambardella

oktober 29, 2023 @ 6:00 pm - 8:00 pm

FLXNWorkshop
Elena Gambardella

Elena Gambardella

Biografie:

Elena Gambardella is een choreografe, danseres en docent met expertise in alle sectoren en dansstijlen. Ze heeft gechoreografeerd en opgetreden voor verschillende artiesten, tournees, tv-shows, evenementen en videoclips, waardoor ze een veelgevraagd talent is in de industrie.
Choreograaf voor Kate Ryan tour, Dragrace, Just Dance, starmaker en zoveel andere projecten….
Ze was te zien op enkele van de grootste evenementen in de dansindustrie, waaronder het Eurovisie Songfestival, X Factor, The Voice, Just Dance Paris, MTV, Nike, Angele, Oscar and the Wolf, Hadise, Natalia, Laura Pausini…..

Ze is ook een ervaren dansleraar, geeft internationale workshops voor aspirant-dansers over de hele wereld en jureert verschillende danswedstrijden.

Creëerde haar eigen concept in België, Heels & Confidence, en richtte haar eigen dansgezelschap op, “I Am Woman”. Haar specialisatie in dansen op hakken en commercials heeft haar tot een referentie gemaakt en dansers geïnspireerd om de vaardigheid te leren en onder de knie te krijgen en hun dromen na te streven. Haar levensfilosofie van zichzelf liefhebben en zichzelf zijn wordt, weerspiegeld in haar choreografie, optredens en lesgeven, waardoor haar publiek wordt geïnspireerd om hun ware zelf te omarmen.

Wat houden de “Heels & Confidence” workshops van Elena Gambardella in.

Je leert alle basistechnieken van hakken, choreografieën, het opnieuw verbinden met je lichaam en energie, vrouwelijkheid en sensualiteit, zelfvertrouwen, eigenliefde, hoe je jezelf kunt zijn en de persoon kunt accepteren die je werkelijk bent.
Ik daag je uit, help je om je emoties los te laten en uit je comfortzone te komen. Samen proberen we te begrijpen wat je soms tegenhoudt. Aan het einde van de opleiding ontvang je een professionele groepsvideo.

Gegevens

Datum:
oktober 29, 2023
Tijd:
6:00 pm - 8:00 pm

Locatie

FLXN Dansschool Eindhoven
Ketelhuisplein 18
Eindhoven, 5617AE Nederland
+ Google Maps
Telefoon
+31624858563