Female Hiphop 

Op een bepaalde leeftijd begint popmuziek een plaats in het leven van veel jonge dames te krijgen. Sterren als Beyoncé, Lady Gaga en Taylor Swift kunnen grote voorbeelden zijn.  Dansen in een videoclip of live op een podium, met deze lessen wordt je klaargestoomd voor allebei. Stoer en vrouwelijk dansen als een popster; dat omschrijft Female Hiphop het beste. Met swingende energie en de leukste muziek ontwikkel jij je tot een ster.

Je kan de Female Hiphop lessen volgen vanaf 13 jaar oud. Dans jij binnenkort ook als in een Videoclip?

Vraag nu een gratis proefles aan!

Zelfvertrouwen en Energie

Een dansvorm speciaal gericht op de vrouwelijke energie van een performer. Tijdens deze lessen leer je hoe je deze energie kunt aanspreken om tijdens het dansen je eigen zelfbeeld te vormen en met flink veel zelfvertrouwen te leren dansen. De lessen hebben een ontspannen gezellige vibe. Gelijktijdig werken wij aan een verbetering van het zelfbeeld en het zelfvertrouwen. De stoerste female docenten bieden een uitdagende choreografie op urban en pop muziek aan. Zo wil jij je ook uiten; stoer en zelfverzekerd.

Informatie Female Hiphop

  • Vanaf 13 jaar
  • Voor zowel jongens als meiden
  • Ook voor volwassenen 
  • Meerdere lessen per week!

Urban muziek en Pop muziek

Voor wie houdt van populaire muziek en lekker losgaan, zijn onze Hiphop Female lessen perfect. Of het nu dansen is op de harde beat van Cardi B of Nicki Minaj, de swingende melodie van Ariana Grande of losgaan op een energieke klassieker van bijvoorbeeld Missy Elliott of Beyoncé, deze lessen bieden je gegarandeerd alle variatie die je zoekt.

Fijne Omgeving

Of je nu al een flinke dosis zelfvertrouwen hebt of nog zoekende bent, de docent past zich aan, aan jou. Iedereen krijgt de tijd en ruimte om op eigen tempo te groeien.  Deze lessen bieden een open en fijne sfeer en een veilige stimulerende omgeving. Iedereen kan van elkaar leren en onze docent helpt jou door de les heen. Deze lessen zijn wat stoerder en vragen wat energie maar hebben een feestelijke sfeer.

Vraag nu een gratis proefles aan!

Female HipHop

Dansen zoals in de videoclips van Beyonce en Jennifer Lopez? Dan zijn de lessen HipHop Female uitermate geschikt om dit te leren. Met een tintje commercieel, is deze dansles niet alleen gefocust op Hiphop muziek. De lessen zijn gefocust op dansen met zelfvertrouwen en performen. Met een flinke dosis vrouwelijke energie, ga je in deze les leren hoe het is om in een videoclip of live op stage te dansen. De stijl komt voor uit de vraag om meer training op dit specifieke gebied te geven. Zo is ook dansen op hakken een optie voor deze les. Hiermee voer jij de moeilijkheidsgraad voor jezelf op. Met de juiste begeleiding en uitdaging ontwikkel jij je tot een volledige performer.

Gratis Proefles

Ben je klaar voor Female Hiphop? Wil je ook stoer en sexy dansen zoals in videoclips?

Professionele Training

Onze docenten zorgen voor de juiste mate  van begeleiding. Zij helpen en adviseren iedere danser tijdens de lessen op gepaste wijze. Kun je meer aan? Dan geven we meer materiaal. Wil je nog even een bewegingen herhalen? Onze docent neemt de tijd om het met je te herhalen, net zolang totdat jij het helemaal voluit kan dansen.

Werken aan een toffe presentatie

Jouw docent stoomt jou helemaal klaar voor de grote FLXN | Dansschool Eindhoven Eindvoorstelling. Alle lessen en stijlen komen langs in deze grootse en diverse show. De hele FLXN FMLY in een show bij elkaar. En jij bent daar ook bij!

Naast dat jij met jouw groep een fantastische show geeft op een groot podium voor een nog groter publiek, zie je ook wat de dansers van de andere stijlen hebben voorbereid. Zo kun je veel zien, leren en geïnspireerd raken door alle dansers van onze dansschool. En natuurlijk nodig je, je ouders, vrienden en klasgenoten uit om dit mee te kunnen maken. Een feest voor iedereen en jij bent de ster.

Kleding

In de Hiphop Female lessen wil jij je een sterke en zelfverzekerde vrouw voelen.

Veel danseressen dragen daarom gemakkelijke kleding, waarin ze zich vrij kunnen bewegen. Vergeet niet om daarbij gemakkelijke schoenen te dragen. Wil je wat meer uitdaging dan kun je het in de volwassen lessen ook op hakken proberen.

 

Kosten

Ben je na de proefles helemaal overtuigd? Vraag dan gelijk een inschrijfformulier. 


De kosten voor het lesgeld zijn als volgt:

  • 13-17 jaar: €26,50
  • 18+: €30,50

Dansen met de hele familie

Dansen is toch het leukst samen met iedereen. We hebben lessen voor alle leeftijden, ook voor volwassenen en senioren. Danst uw zoon of dochter al bij ons? Dan krijgt u een speciale korting als u ook lessen gaat volgen. Willen jullie je thuis samen voorbereiden op de eindshow? Ouders met een jeugdlid betalen bij ons €27,- per maand voor een les. 

Welke les heeft u op het oog?