Dancehall

Ben jij ook zo gek op Dancehall muziek en kun je niet stilzitten wanneer je Dancehall hoort? Dan moet jij naar onze Dancehall lessen komen. Kom in een gezellige groep de originele Dancehall moves leren en losgaan met de tofste Dancehall choreografieën op de tofste Dancehall muziek! Zowel de stoere als de zwoele Dancehall steps komen voorbij en worden behandeld en jij kan straks dansen als een echte Dancehall ster!

Je kan de Dancehall lessen volgen vanaf 10 jaar oud. Dans jij binnenkort ook Afrikaanse dans?

Vraag nu een gratis proefles aan!

Muzikaal Feest

In de les sta je natuurlijk in een gezellige groep met een goede docent, die jou iedere week de leukste Dancehall choreografieën leert. Dit alles doe je op de grootste Dancehall hits waardoor iedere les weer een feest aan vette nummer is. Dus als je klaar bent om jouw passie voor Dancehall te delen met mede Dancehall liefhebbers, kom dan snel langs! 

Informatie Dancehall Lessen

  • vanaf 13 jaar
  • Voor zowel jongens als meiden
  • De originele Dancehall steps

Muziek en Techniek

In de Dancehall lessen leer je een grote variatie aan muzikale ritmes en de authentieke Dancehall techniek. Onze docent helpt je deze te beheersen en zo ontwikkel jij jezelf tot een geweldige Dancehall danser. Hierdoor kan iedereen in deze lessen de juiste vibe uitstralen en lekker losgaan. 

Karakter en Energie

Dancehall is een dynamische stijl en vraagt veel karakter. Of het nu een speels karakter is of een hele stoere, in de Dancehall les krijg je kans om met deze en meer aan de gang te gaan. Door de verschillende soorten Dancehall muziek zul je uitgedaagd worden om ook je energie juist toe te passen. Dit alles maakt de de Dancehall opzich een hele goede training op verschillende vlakken.

Vraag nu een gratis proefles aan!

Dancehall

In de Dancehall lessen leer jij alles over de originele Dancehall bewegingen. Deze breng je vervolgens samen in een leuke choreografie op de hipste Dancehall nummers. Van dansen op de recentste hits van Konshens  en Koffee tot Dancehall legendes als Vybz Kartel en Sean Paul. Of misschien een wat meer vrouwelijke tint met Spice? Noem het maar op, het komt allemaal voorbij in de Dancehall lessen. Alle muzikale sferen en vibes die het rijke Dancehall genre biedt, komen aan bod en daarmee ook de bijbehorende Dancehall bewegingen en de achterliggende technieken. Stap de wereld van Dancehall binnen en leer alles wat je nodig hebt om een geweldige Dancehall danser te worden.

Gratis Proefles

Ben je klaar voor Dancehall? Wil jij ook de stoere en bekende Dancehall bewegingen dansen zoals in videoclips?

Stimulerende Lessen

Onze docenten zorgen voor de juiste mate  van begeleiding. Zij helpen, adviseren en stimuleren iedere danser op gepaste wijze  tijdens de lessen. Kun je meer aan? Dan geven we meer materiaal. Wil je nog even een bewegingen herhalen? Onze docent neemt de tijd om het met je te herhalen, net zolang totdat jij het helemaal voluit kan dansen.

Werken aan een toffe presentatie

Op een groot podium jouw Dancehall kunsten laten zien? Daar zorgen we voor! Samen met je Dancehall groep bereid je een toffe presentatie voor die je gaat laten zien tijdens de grote Flexx_N Dance Academy Eindvoorstelling. En natuurlijk nodig je, je ouders, vrienden en klasgenoten uit om dit mee te kunnen maken. Een feest voor iedereen en jij bent de ster.

Kleding

In de Dancehall lessen wil jij lekker los kunnen gaan op de swingende ritmes van de Dancehall muziek.

Veel dansers dragen daarom lichte kleding, waarin ze zich vrij kunnen bewegen. Een T-Shirt of lichte trui met een joggingbroek of legging. Wij raden aan om dat te combineren met gemakkelijke schoenen met een goede grip. 

 

Kosten

Ben je na de proefles helemaal weg van Dancehall dansen? Vraag dan gelijk een inschrijfformulier. 

 De kosten per maand voor het lesgeld zijn als volgt:

  • 13-17 jaar: €26,50
  • 18+: €30,50

Dansen met de hele familie

Dansen is toch het leukst samen met iedereen. We hebben lessen voor alle leeftijden, ook voor volwassenen en senioren. Danst uw zoon of dochter al bij ons? Dan krijgt u een speciale korting als u ook lessen gaat volgen. Willen jullie je thuis samen voorbereiden op de eindshow? Ouders met een jeugdlid betalen bij ons €27,- per maand voor een les. 

Welke les heeft u op het oog?