HISTORIE VAN FLXN | DANSSCHOOL EINDHOVEN

Over FLXN | Dansschool Eindhoven

FLXN begon als een jongensdroom. De ambitie om een dansschool op te richten waar iedereen zich welkom voelt. FLXN is opgericht door Sandy Provacia in 2006 en breidt zich sindsdien steeds meer uit met verschillende dansstijlen. Vanuit de eigen danszalen op een toplocatie in het AREA 51 gebouw te Strijp S worden de verschillende lessen verzorgd. 

Wij danken de sensatie rondom FLXN | Dansschool Eindhoven niet alleen aan de vette dansstijl, maar vooral ook aan de interactie met leerlingen tijdens de lessen. De sfeer bij FLXN is namelijk anders dan bij andere dansscholen. Wij houden onze normen en waarden hoog: geen attitude, geen vloeken, geen alcohol en geen drugs. Wij streven immers naar plezier in het dansen in een omgeving waar kinderen, tieners en volwassenen respectvol met elkaar omgaan. Duidelijke structuur en afspraken dragen hier aan bij.

Onze leden zijn niet voor niets ”MEMBER OF THE FLXN FMLY!

Het is onze missie om onze familieleden te laten groeien. Wij leren ze dans, uiteraard. Maar ook leren wij hen om op een respectvolle manier met elkaar om te gaan. We leren hen spelenderwijs dat gestructureerde lessen en afspraken bijdragen aan een groter inlevingsvermogen en meer zelfbeheersing. De sociale vaardigheden zullen groeien, net als het zelfvertrouwen. Vriendschappen zullen ontstaan. Het AREA 51 gebouw is een veilige sociale ontmoetingsplaats voor kinderen en jong volwassenen waar plezier in dansen de gemeenschappelijke passie is.

Bij FLXN | Dansschool Eindhoven heb je naast de reguliere lessen ook verschillende kansen om je talent te laten zien bijvoorbeeld tijdens de grote jaarlijkse Eindshow! FLXN is trots op haar demo teams, die ons vertegenwoordigen bij ( inter ) nationale wedstrijden en (televisie) optredens.