Afro dance

Energieke bewegingen, hoge energie, goede sfeer en opzwepende muziek. Daarmee is het grootste deel wel gezegd over de Afro-lessen. Dus of je nu zin hebt om meer te leren over Afrikaanse dans en de diverse stijlen die hieronder vallen, een uur lang voluit te knallen of om samen met een vriend of vriendin in een gezellige les lekker te dansen, Afro biedt het allemaal.

Je kan de Afro danslessen volgen vanaf 10 jaar oud. Dans jij binnenkort ook Afrikaanse dans?

Vraag nu een gratis proefles aan!

Feest met Afro dance

Iedere les Afro is een feest, dus kom vooral langs om een les te volgen en geniet van het plezier wat overduidelijk in deze lessen aanwezig is. Samen met iedereen in de les een toffe en energieke choreografie dansen. Uitgedaagd worden en tegelijkertijd heel veel plezier hebben in de les. Afro geeft je het volledige pakket.

Informatie Afro dance Lessen

  • vanaf 10 jaar
  • Voor zowel jongens als meiden
  • Meerdere lessen per week!

Muziek en Techniek

Voor wie houdt van energieke muziek en energieke bewegingen, zijn onze lessen Afro perfect. Dansen op Nederlandse Bangers of Energieke Afrikaanse tunes, je krijgt het allemaal bij Afro. Deze lessen bieden je alle variatie die je zoekt met een gegarandeerde mix tussen toffe choreografie en Afrikaanse techniek. Hierdoor kan iedereen in deze lessen de juiste vibe uitstralen en lekker losgaan.

Workout

Door de energieke bewegingen en uptempo muziek is iedere les Afro een workout op zich. Lekker voor iedereen die even zijn of haar energie kwijt wil. Met de Afro lessen zal je dit zeker lukken. Onze docent spoort je aan om alles te geven en belangrijker nog er van te genieten. Iedere les is een feest en je kan dan samen met vrienden en vriendinnen in een leuke les helemaal los gaan.

Vraag nu een gratis proefles aan!

Afro dance

Dansen op de nieuwste hits van Burna Boy of toch even lekker Nederlands met Broederliefde? Een energieke en swingende les met veel hype! Veel leren over de authentieke Afrikaanse dansbewegingen en deze toepassen in toffe en leuke Afro choreografieën. De les Afro biedt dit en nog veel meer! Samen met je vrienden, vriendinnen of klasgenoten ontdek jij nieuwe bewegingen, doen jullie samen de leukste danspasjes en bereid je je voor op een spetterende show! Want tijdens de Flexx_N Dance Academy Eindshow knallen jullie deze performance natuurlijk voor een groot publiek met onder andere jouw ouders en familie.

Gratis Proefles

Ben je klaar voor Afro? Wil jij ook de stoere en bekende Afro bewegingen dansen zoals in videoclips?

Stimulerende danslessen

Onze docenten zorgen voor de juiste mate  van begeleiding. Zij helpen, adviseren en stimuleren iedere danser op gepaste wijze  tijdens de lessen. Kun je meer aan? Dan geven we meer materiaal. Wil je nog even een bewegingen herhalen? Onze docent neemt de tijd om het met je te herhalen, net zolang totdat jij het helemaal voluit kan dansen.

Werken aan een toffe presentatie

Jouw docent stoomt jou helemaal klaar voor de grote Flexx_N Dance Academy Eindvoorstelling. Alle lessen en stijlen komen langs in deze grootse en diverse show. De hele Flexx_N Family in een show bij elkaar. En jij bent daar ook bij! Naast dat jij met jouw groep een fantastische show geeft op een groot podium voor een nog groter publiek, zie je ook wat de dansers van de andere stijlen hebben voorbereid. Zo kun je veel zien, leren en geïnspireerd raken door alle dansers van onze dansschool. En natuurlijk nodig je, je ouders, vrienden en klasgenoten uit om dit mee te kunnen maken. Een feest voor iedereen en jij bent de ster.

Kleding

In de Afro lessen wil jij je een sterke en energieke afro danser voelen. Veel dansers dragen daarom lichte kleding, waarin ze zich vrij kunnen bewegen.  Een T-Shirt of lichte trui met een joggingbroek of legging. Vergeet niet om daarbij gemakkelijke schoenen te dragen. Wij raden schoenen met een goede grip aan.  

Kosten

Ben je na de proefles helemaal gek op Afro dansen? Vraag dan gelijk een inschrijfformulier.   De kosten per maand voor het lesgeld zijn als volgt:
  • 10-12 jaar: €21,-
  • 13-17 jaar: €26,50
  • 18+: €30,50

Dansen met de hele familie

Dansen is toch het leukst samen met iedereen. We hebben lessen voor alle leeftijden, ook voor volwassenen en senioren. Danst uw zoon of dochter al bij ons? Dan krijgt u een speciale korting als u ook lessen gaat volgen. Willen jullie je thuis samen voorbereiden op de eindshow? Ouders met een jeugdlid betalen bij ons €27,- per maand voor een les.  Welke les heeft u op het oog?