‘Ik ben Sandra van Doorn 🖐🏼. Getrouwd (met Riny), een dochter (Ashley) en een zoon (Damiën), 2 schoonzoons (Rick en Floris) en ik ben oma van een kleinzoon (Zef). Ik heb eerder al 7 jaar bij FLXN gewerkt en nu 3 jaar later weer terug ‘thuis’ ☺️. Het werken bij FLXN was destijds zomaar op mijn pad gekomen, ik zat als mama in de lounge iedere week een aantal keren te kijken naar mijn zoon die danste en al snel kreeg ik een goed contact met de dansschool Eindhoven eigenaar Sandy omdat hij potentie zag in hem en hem ging trainen.

Uit het niets zei een vriendin tegen mij van hey ik heb een baan voor je gevonden…ik dacht ik zoek niet eens een baan😄. Maar het bleek om een baan te gaan bij de dansschool waar ik met plezier kwam en ik dacht ach laat ik een poging wagen en zo was ik ineens onderdeel van het team van FLXN hiphop dansschool Eindhoven.

Na 7 jaar moest ik door omstandigheden helaas afscheid nemen van FLXN dansschool Eindhoven. De dansschool was altijd ‘mijn ding’ en zat in mijn hart, dus ik ben blij dat ik nu weer terug ben en kan gaan doen wat ik leuk vind en heb gemist 😃. Ik ga weer 100% mijn best doen en kijk er naar uit om iedereen weer terug te zien en iedereen te ontmoeten die ik nog niet ken.

Ik heb er super veel zin.

Tot snel!’