Hip Hop / Streetdance

Voor je stoere zoon of dochter biedt Flexx_n Dance Academy Hiphop lessen aan. Spelenderwijs wordt de leerling uitgedaagd om uit zich te uiten door middel van dans op urban muziek. Old School of New School, dat maakt niet uit; onze docenten zorgen voor een toffe sfeer in de hiphop lessen.  Zowel techniek als choreografie wordt aangeboden en de dansers leren al snel muzikaliteit en diverse ritmes herkennen. 

Je kan de HipHop lessen al volgen van zo jong als 3 jaar oud. Jij bent er ook bij toch?

Vraag nu een gratis proefles aan!

Plezier en Genieten

Het plezier van de kinderen staat voorop tijdens de lessen. Gezellig samen de les volgen met jouw vrienden en vriendinnetjes  en ondertussen lekker dansen en jezelf vermaken . De lessen hebben een gezellige vibe en zijn heel relaxed. Gelijktijdig werken wij aan een verbetering van het zelfbeeld, het zelfvertrouwen en sociale vaardigheden. Coole docenten bieden een uitdagende choreografie op urban muziek aan. Zo wil jij je ook uiten; stoer en rauw!

Informatie Hip hop / Streetdance

  • Vanaf 3 jaar
  • Voor zowel jongens als meiden
  • Ook volwassenen en senioren lessen.
  • Meerdere lessen per week!

Muziek waar jij van houdt

Voor wie houdt van populaire muziek en lekker swingen, zijn onze Hiphop/Streetdance lessen perfect. Of het nu dansen is op de harde beat van Lottery (K Camp) of losgaan op een feestelijke klassieker van bijvoorbeeld Usher of Chris Brown. Deze lessen bieden je gegarandeerd alle variatie die je zoekt.

Gepaste Uitdaging

Voor wie meer uitdaging zoekt, zijn deze lessen de perfecte oplossing, maar geen zorgen want er zijn genoeg lessen om in te stappen. De docent past zich namelijk aan, aan de wensen van de danser. Dus of je nu al 10 jaar danst of net wil gaan beginnen, onze docent helpt jou door de les heen.  Deze lessen zijn wat stoerder en vragen wat energie maar hebben een feestelijke sfeer.

Vraag nu een gratis proefles aan!

Achtergrond HipHop en Streetdance

Streetdance is een verzamelnaam voor een mengelmoes aan verschillende dansstijlen die hun origine vinden op straat. Denk hierbij aan stijlen zoals: Popping, Locking, Lite Feet, Crip Walk, Krump. In de volksmond valt Hiphop hier ook onder, al is de juiste definitie van Hiphop echter de verzamelnaam voor de culturele beweging die ontstond in New York in de loop van de jaren 70, 80 en 90. De correcte benaming voor wat veel dansscholen tegenwoordig toepassen is eigenlijk Urban Dance. Een verzamelnaam voor de vooral choreografie-gefocuste uitvoering van dans, die heftig beïnvloed is door onder andere Hiphop en andere Street- of Funk- dansstijlen. Wij bieden in deze lessen voornamelijk Hiphop dans, maar ook andere Streetdance technieken komen aan bod. Zo krijgen leerlingen in deze lessen  een variatie aan materiaal en ontwikkelen zij zich tot een sterke allround danser!

Gratis Proefles

Samen dansen op de muziek die jij zo leuk vindt. Samen met al je vrienden en vriendinnen.

Begeleiding

Onze docenten zorgen voor de juiste mate  van begeleiding. Zij helpen en adviseren 

iedere danser tijdens de lessen op gepaste wijze. Kun je meer aan? Dan gaan we er sneller doorheen. Wil je nog even een bewegingen herhalen? Onze docent neemt de tijd om het met je te herhalen, net zolang totdat jij het helemaal voluit kan dansen.

Werken aan een toffe presentatie

Jouw docent stoomt jou helemaal klaar voor de grote Flexx_N Dance Academy Eindvoorstelling. Alle lessen en stijlen komen langs in deze grootse en diverse show. De hele Flexx_N Family in een show bij elkaar. En jij bent daar ook bij!

Naast dat jij met jouw groep een fantastische show geeft op een groot podium voor een nog groter publiek, zie je ook de andere dansers die Hiphop/streetdance dansen, maar je krijgt ook te zien wat de dansers van de andere stijlen hebben voorbereid. Zo kun je veel zien, leren en geïnspireerd raken door alle dansers van onze dansschool.

En natuurlijk nodig je, je ouders, vrienden en klasgenoten uit om dit mee te kunnen maken.

Kleding

In de hiphop/streetdance lessen wil jij je lekker vrij voelen.

We raden daarom aan om kleding te dragen die lekker los zit. Een groter T-shirt of hoodie, gecombineerd met een trainingsbroek of legging. Jij kan het zelf kiezen. Vergeet daarbij niet om gemakkelijk zittende schoenen te dragen. Het liefst schoenen met wat grip.

 

Kosten

Ben je na de proefles helemaal overtuigd?
Vraag dan gelijk een inschrijfformulier. De kosten voor het lesgeld zijn als volgt:

  • 3-12 jaar:  €21,-
  • 13-17 jaar: €26,50
  • 18+: €30,50

Dansen met de hele familie

Dansen is toch het leukst samen met iedereen. We hebben lessen voor alle leeftijden, ook voor volwassenen en senioren. Danst uw zoon of dochter al bij ons? Dan krijgt u een speciale korting als u ook lessen gaat volgen. Willen jullie je thuis samen voorbereiden op de eindshow? Ouders met een jeugdlid betalen bij ons €27,- per maand voor een les. 

Welke les heeft u op het oog?