HEY FLXN FMLY,

Kaartverkoop voor “DETERMINED” is gestart!!!: LET OP!!!!!! OP IS OP!!!!!

Wil je de beste zitplaatsen? Koop dan snel je kaarten online.  Alle kaartjes gaan op rij en stoelnummer, je kan ook nog steeds jouw eigen zitplaats kiezen. De kaartjes worden na aanschaf automatisch per e-mail verstuurd. 

Determined – de dansshow die jou meeneemt in de passie en visie van FLXN. Deze dansshow bomvol energie, met meer dan 80 dansers, wil je niet missen! 

De dansschool heeft al eerder laten zien hoe veel succes wij hebben gehad met demoteams. Maar ook voor ons heeft het leven, net zoals bij iedereen, even stilgestaan. Tijdens deze periode was het moeilijk om de visie en kracht van FLXN voort te dragen. Maar de gedrevenheid voor groei in dans is nooit verloren gegaan. Dit jaar zijn we terug, harder dan ooit! De teams zijn “Determined” om de flow weer op te pakken en terug te gaan naar de kern van hoe het allemaal is begonnen. Ze hebben keihard gewerkt en de tijd is daar om iedereen omver te blazen. 

Ervaar het zelf. Beleef de energie en passie voor dans. Kom naar deze spectaculaire show en laat je inspireren. DON’T MISS OUT!! 

Determined – 8 april 18.30u in theater de Schalm.

WEES ER SNEL BIJ!!! LET’s GOOOOOOOOOO!!!

KOOP JE TICKETS HIER!!!